14.10.2018 - 09:22

Evrenspor 2018 - 2019 sezonu açılışı Belediye Başkanı Mustafa NALBANT, Evrenspor Kulüp Başkanı Esat DUYMUŞ ve Yönetim Kurulu, Evrensekiz Belediye Meclis üyeleri, futbolcular, teknik heyet ve sporseverlerin katılımı ile kurban kesilerek yapıldı.

Evrenspor Kulüp Başkanı Esat DUYMUŞ 2018-2019 sezonu için çalışmalarımızı ve hazırlık maçlarımızı tamamladık. Yaptığımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi görme imkanı bulduk. Evrenspor'u temsil ettiğimizin bilinci ve inancı ile kulübümüzü en iyi yerlere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, kendi işlerinin yoğunluğu olmasına rağmen her zaman yanımızda olup, yardım etmekte ve ettiği yardımların da yerinde kullanılıp kullanılmadığı konusunda takip etmektedir. Bu çalışma temposu arasında bize de yer ayırdığı için, çalışmalarımızda yardımcı ve destek olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz dedi.