25.09.2018 - 12:14

Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa NALBANT alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ederken bu yoğunluk arasında Evrenspor'u da ihmal etmiyor.Kulüp Yönetiminden Kadir KAPLAN, Esat DUYMUŞ ve diğer yöneticiler Evrenspor için gereken çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir dedi.Beldemiz Gündoğu Mahallesi iş adamlarından Fikret TUNEL spor'u ve sporcuları sevdiğini gençlerin spor ile ilgilenmelerinin, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarının kendisini mutlu ettiğini belirtti. Ayrıca Evrenspor'a bağışta bulundu. Yapılan bu bağış nedeni ile Evrensekiz Belediye Başkanlığında Fikret TUNEL'e Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa NALBANT ve Evrensekizspor yöneticileri bir plaket verdiler. İş adamı Fikret TUNEL Evrenspor'a yardımlarının süreceğini söyledi.