21.08.2015 - 10:42

Evrensekiz Beldemizde 18 Ağustos 2015 Salı günü Merkez Camimizde, 19 Ağustos 2015 Çarşamba günü Fatih Camimizde ve 20 Ağustos Perşembe günü de Koşukavak Camimizde hatim merasimi düzenlendi. Camilerimizde toplam 37 talebemiz hatim ettiler. Belediyemizce öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçen anne ve babalar ile hocalarımıza teşekkür ettikten sonra, hatim eden öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ettik, hatim eden kardeşlerimize de öğrendikleri bilgileri unutmamalarını ve okuyup geliştirmelerini, memleketimize hayırlı birer evlat olmalarını tavsiye ettik. Ayrıca böyle güzel programlara belediye olarak her zaman destek olacağımızı belirttik.