09.12.2014 - 17:44

Evrensekiz Belediyesi ile Bulgaristan'ın Ruen Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştireceği IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından desteklenen projenin Bulgaristandaki açılışı Sayın Evrensekiz Belediye Başkanımız Mustafa NALBANT, Ruen Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp MUSTAFA, her iki belediyenin proje personeli ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışta projeyle ilgili bir sunum yapan Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa NALBANT, sunum ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Projenin Evrensekiz' deki açılışı 12.12.2014 Cuma günü Fatih Mahallesindeki park alanında yapılacaktır. Açılışa tüm halklımız davetlidir.